Convertor valutar instant oferit de bnr-curs-valutar. Conversia se face folosind cursul BNR din data 25.05.2018

Schimb:

din:

in:

Rezultat:

Noutati
Cele mai cautate produse
Cele mai cautate produse de romani, in aceasta perioada, sunt telefoanele, jucariile si ceasurile. Studiul realizat de SEO monitor asupra romanilor si comportamentul lor pe internet releva ca cele mai multe cautari se invart in jurul acestor cuvin
Deutsche Bahn in Romania
Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, a cumparat un pachet de 70% de la Regiotrans Brasov, un operator de transport feroviar pentru calatori. Sursele spun ca Deutsche Bahn are posibilitatea de a prelua ulterior toate actiunile
Zone aurifere din lume
Visual Capitalist a realizat un raport in care prezinta situatia actuala a zacamintelor de aur din intreaga lume. Astfel ca, totalul zacamintelor de aur din lume ajung pana la 3,015 miliarde de uncii de aur, aflate in 12 regiuni aurifere.
Curs valutar la data 25 May 2018: EUR 1 Euro = 4.6243 RON USD 1 Dolar SUA = RON

Vrei sa afisezi pe site-ul tau cursul bnr la zi? Bnr-curs-valutar.ro iti ofera ocazia de a beneficia de un widget cu principalele valute gratuit. Urmeaza cei trei pasi simpli pentru a obtine widget-ul.

  • Foloseste formularul de mai jos pentru a edita culoarea textului, a chenarului sau cea de fundal sau pentru a schimba dimensiunea.
  • Apasa butonul previzualizare pentru a verifica in timp real cum va arata widget-ul tau.
  • Daca ai ajuns la varianta care se potriveste cel mai bine site-ului tau, copiaza scriptul din casuta de mai jos si adauga-l la tine in pagina exact acolo unde vrei ca acesta sa apara.Culoare titlu:
Culoare text:
Culoare chenar:
Culoare fundal:
Dimensiune widget (px):

Curs valutar BNR

 EUR: 4.5835 RON
 USD: 3.3458 RON

oferit de Curs valutar BNR